Har du brug for en stabil, kompetent og fleksibel underleverandør inden for CNC-fræsning, så er BAR-Engineering din samarbejdspartner.

​​På vores CAD/CAM-styrede CNC-Bearbejdningscenter kan vi fremstille lige præcis det eller de emner, du har brug for, og vi kan arbejde med størrelser op til 500mm x 800mm.

​​CNC-FRÆSNING AF PROTOTYPER

Vi har specialiseret os inden for arbejdet med prototyper, hvor vores store fleksibilitet og fokus på det tætte samarbejde med kunden skaber grundlaget for et resultat i høj kvalitet.

​​BAR-Engineering agerer gerne som sparringspartner lige fra idéudvikling over tegning til den løbende finpudsning af emnet, så vi sammen sikrer, at du får den funktionalitet og æstetik i emnet, som du ønsker. Vi har stor erfaring i valg af forskellig materiale og overfladebehandling.

​​​HURTIG LEVERING PÅ OPGAVER INDEN FOR CNC-FRÆSNING

Vores specialisering inden for CNC-fræsning af diverse prototyper betyder, at vi ofte arbejder med mindre produktionsserier, hvorfor vi er i stand til at tilbyde vores kunder en hurtig levering.

​​Så har du brug for en unik løsning inden for CNC-fræsning, hvor din idé bliver behandlet professionelt og leveret til tiden, så er BAR-Engineering din underleverandør.

​​Kontakt os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på CNC-fræsning.