BAR-Engineering har stor erfaring med diverse opgaver inden for CNC-drejning, og med den CAD/CAM-styrede CNC-dreje maskine, er du som kunde garanteret et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

​​Vi har specialiseret os i opgaver med udvikling af prototyper, og derfor er vi den ideelle underleverandør til produktion af mindre serier. Vi sætter en ære i at levere små, unikke løsninger, men vi løser også gerne større opgaver.

​​TÆT SAMARBEJDE VED CNC-DREJNING

Fleksibilitet er en af vores helt store forcer, og det giver os muligheden for at have et løbende og tæt samarbejde med kunden i hele udviklingen af det CNC-drejede emne.

BAR-Engineering er gerne med helt fra start, hvor idéen til emnet udvikles, så vi er en kompetent sparringspartner gennem hele processen med CNC-drejningen.

​​HURTIG LEVERING VED OPGAVER TIL CNC-DREJNING

Vores Okuma CNC-drejemaskine m/roterende vørktøjer kan bearbejde emner i størrelser op til ø300 x 1000mm, og derfor kan vi løse stort set alle opgaver inden for CNC-drejning.

​Da vi som regel arbejder med mindre serier, og grundet vores store fleksibilitet, er vi i stand til at tilbyde korte leveringstider til vores kunder.

​Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på CNC-drejning.​